nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #110 - 16 december 2016Van 24 december tot en met 31 december zijn we gesloten, maar we pikken de draad al weer op op 4 januari!Book Case Study VIEind januari vindt de jaarlijkse Book Case Study plaats! Workshopleider Hester Keijser van Stead Bureau nodigde voor deze editie de engelse fotograaf, criticus en begenadigd spreker en motivator Lewis Bush (The Disphotic Photography Blog) uit om samen met haar de Book Case Study te begeleiden. Deze keer nog geconcentreerder (maximaal acht deelnemers), en met een enorme dosis maatwerk die je project op scherp zal zetten. Zorg dat je er snel bij bent!Uitverkoop!!!
Acht jaar lang hebben we met veel plezier jonge designers een podium gegeven in onze winkel. Inmiddels is er in Den Haag een grote groep design-minded people ontstaan en zetten andere inspirerende designshops de functie van ons podium voort. Wij zullen ons nog beperken tot een klein assortiment designproducten en daarnaast vooral tot de (foto-)boeken. Maar niet voordat we een groot aantal designproducten nog eens flink afprijzen! Kom nog voor de kerst en ontvang tot 70% korting!!!VolkskrantAan het einde van het jaar valt hij steevast op de mat; de lijst met favoriete fotoboeken van Volkskrant fotofanatiekelingen Merel Bem en Arno Haijtema. Genoegzaam kijken we toe hoe de fantastische fotoboeken van Lana Mesic en Marleen Sleeuwits het lijstje vervolmaken. Ze zijn bij ons te koop.


Nu bij LhGWRKom kijken naar de beste zes fotoboeken van de afgelopen 2016 dagen volgens meesterbreinen Peter van Beveren, Flip Bool, Cristian Caujolle en Paul Kooiker in de tentoonstelling 2016 days of awesome photo books.Nu bij LhGWR SouterrainVincent van Baar zal op alle vrijdagen in januari aanwezig zijn om de publicaties in zijn presentatie/documentatiecentrum van toelichting te voorzien.Nu in de videoruimteDe winnaar van de eerste editie van de FLIP Photobook Award 2016 is bekend! Amal Mahmoodian’s boek Shenasnameh is de glorieuze winnaar, kijk naar de winnende flipfilm op vimeo of kom naar de viewing room bij LhGWR!Collectors TalkSchrijf het alvast met een dikke viltstift in je agenda, op 21 januari organiseren we een middag waarop we de verzamelaars die bijdragen aan 2016 days of awesome photo books aan het woord laten.FIJNE KERSTDAGEN EN ALVAST DE BESTE WENSEN VOOR 20172017 belooft weer een interessant jaar te worden, we gaan van start met de zesde editie van de Book Case Study en zullen direct daarna deelnemen aan Art Rotterdam. We gaan tentoonstellingen maken met Sarah Carlier, Sjoerd Knibbeler en Marleen Sleeuwits en er staat een duoshow van Takashi Kawashima en Taisuke Koyama op het programma die we in samenwerking met G/P Gallery en SteadBureau produceren. Ongetwijfeld zul je ons weer terugvinden op Unseen Photo Fair en misschien zou je ons in het komende jaar wel een keer terug kunnen vinden op een fotoboekenbeurs aan een uitgeverstafeltje. Kortom 2017 wordt een bijzonder jaar!


 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.