nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #100 - 12 juni 2015Zaterdag 20 juni opening solo tentoonstelling Mind your step - Pierre Derks Op zaterdag 20 juni om 15.00 uur opent de solo tentoonstelling Mind your step van Pierre Derks. Hij maakte hiervoor opnames in het publieke domein waarbij de focus nadrukkelijk ligt op de gebruikers ervan. Zijn observaties van plekken waar veel mensen samenkomen resulteerden in een serie videowerken waarin hij op zoek is gegaan naar ‘het individu in de massa en de massa in het individu’.U bent vanaf 15.00 van harte welkom om de opening bij te wonen. Om 15.30 uur wordt de tentoonstelling officieel geopend door Fotograaf des Vaderlands Ahmet Polat.
Lees meer >>>In de publiciteit

  De vele vermeldingen (waaronder Financieel Dagblad, Mister Motley en Jegens & Tevens) naar aanleiding van Alexandra Crouwers' werk dat we presenteerden op Amsterdam Art Fair waren bijzonder plezierig. Ook het artikel van Lisanne Hoogerwerf en de voorpagina van de UITbijlage in Den Haag Centraal naar aanleiding van 6 jaar LhGWR waren erg inspirerend!Wat doen onze kunstenaars zoalAanstaande zondag geeft Nadine Stijns in het Centraal Museum in Utrecht een lezing tijdens de boeklancering van Louie Jalandoni’s Revolutionary: An Illustrated Biography. De boekpresentatie maakt deel uit van de tentoonstelling The New World Academy bij BAK/basis voor actuele kunst.Van 2 tot en met 5 juli vindt in Mechelen D.ART 2015 plaats met werk van Sarah Carlier en Alexandra Crouwers.Op 25 juni opent bij Foam 3h de tentoonstelling van Sjoerd Knibbeler. Lees ook op de Spotlight blog van Foam over de inspiraties van Marleen Sleeuwits en Sjoerd Knibbeler.Thomas Kuijpers toont in juni in de Kunsthal en bij RAM Foundation werk.
 

Tot en met 21 juni is er werk te zien van Rob Wetzer op Fotofestival NaardenWerk van Marleen Sleeuwits maakt deel uit van de groepstentoonstelling Summer in the city II bij Cityscapes in Amsterdam. Je kunt er van 12 juni tot en met 14 augustus terecht.Krista van der Niet’s Pose I is van 26 juni tot en met 11 oktober te zien in Stadtgalerie Klagenfurt als onderdeel van de tentoonstelling SHOEting Star.
Boeklancering in samenwerking met Trapped in SuburbiaOp woensdag 1 juli om 17:00 uur presenteert Trapped in Suburbia haar boek ‘This is Experience Design'. Trapped in Suburbia geeft uitleg over het boek, hun werk, wat Experience Design nu eigenlijk is en waarom zij daar zoveel plezier aan beleven. Het boek beslaat 156 pagina’s en heeft twee 10” vinyl platen in de omslag gestoken. Op de plaat worden de verhalen achter de projecten verteld, het boek laat de projecten zien door honderden foto’s en de lezer gaat aan de slag om de publicatie echt te ervaren. Het voorwoord werd geschreven door Erik Kessels van KesselsKramer. De presentatie zal ongeveer 45 minuten duren. Aansluitend bijkletsen met een drankje en wat Haags bruin fruit.

Er zijn echter maar beperkte plaatsen beschikbaar. Dus als je er bij wilt zijn, stuur dan even een mailtje naar info@trappedinsuburbia.nlSchrijf alvast in je agendaOp 5 september 2015 opent de tentoonstelling Jan Mayen van Cristina de Middel en doen we mee aan  de Museumnacht.


 
 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.