nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #88 - 4 februari 2014

lijn


Art Rotterdam 2014Morgenavond is de officiële opening van Art Rotterdam waar LhGWR een solo van
Marleen Sleeuwits presenteert. Van donderdag tot en met zondag kun je de beurs bezoeken op de prachtige nieuwe locatie; de Van Nelle Fabriek. Koop je tickets online met 4 euro korting!

lijn

Huidige tentoonstellingen


Niet vergeten, zet het anders voor de zekerheid nog in je agenda, de tentoonstellingen van
Sarah Carlier en Jan Rosseel lopen nog tot en met 22 februari.
A.s. zaterdag 8 februari is Jan Rosseel te zien bij Fotostudio De Jong op Nederland 2, 21.15 - 22.00 uur."Let us be cheerful" Sarah Carlier
Lees meer >>>
"Belgische Herfst" Jan Rosseel
Lees meer >>>

lijn

Artist Talks met o.a. Joyce Roodnat

Op 21 februari geven Sarah Carlier en Jan Rosseel een presentatie over hun tentoonstelling en zal Joyce Roodnat het woord nemen om op geheel eigen wijze Sarah's werk context te geven. Hou onze nieuwsbrief in de gaten om van de verdere invulling van de avond op de hoogte te blijven. Je kunt natuurlijk ook een plekje reserveren door een mail te sturen naar info@lhgwr.com, want er is maar beperkt plek.

lijn

LhGWR Foundation
Mémé Bartels
 

Maurice van EsEvelien Jaspers

 

Jan Rosseel (Special edition print)

Met de LhGWR Foundation zet LhGWR haar paradepaardje ‘talentontwikkeling’ voor u op scherp. De Foundation is op 1 januari 2014 van start gegaan en verzorgt een intensief begeleidingstraject voor fotografisch toptalent.

Je kunt bijdragen aan de LhGWR Foundation door donateur te worden. Je ontvangt dan allerlei prachtige privileges en kortingen plus zes prints in een luxe box. De eerste print komt uit handen van Jan Rosseel en staat hier boven afgebeeld. Lees meer >>>

lijn

Wat doen onze kunstenaars zoal?Nog tot 1 maart kun je bij RVB Books in Parijs Entre-Entree van Stephan Keppel bezoeken.Krista van der Niet's werk is nu te zien in de tentoonstelling Stilleben i bevegelse in het Nord Norsk Kunst Museum; mocht je in de buurt van Tromsø zijn …Christian Kryl en LhGWR talent Maurice van Es wonnen beiden een Arte Creative Commission bij de Portfolio Review tijdens Düsseldorf Photo Weekend 2014.

lijn

‘Meet the Locals’
- Het verhaal achter het product en de gebruiker uitgelichtLhGWR is het nieuwe jaar met een gloednieuw project begonnen waarbij de aandacht op jonge Nederlandse makers gelegd wordt in winkelexposities en online interviews. Het project Meet the Locals is van start gegaan met een expositie van Eindhovens ontwerpduo Alissa + Nienke, nog te bezichtigen t/m 22 februari.
Na het eerste online interview met Gwenda Jakobs, interviewde Jolien Schiphorst dit keer Dave Valk en vroeg ook hem een selectie te maken van zijn favoriete producten uit de winkel van LhGWR.

Lees interview >>>

 

Dave Valk (1981) is in 2006 afgestudeerd als Interactive Designer en is nu Creative Director en medeoprichter van Rotterdams digitaal bureau Supersteil. Sinds 2007 ontwikkelt Supersteil digitale producten voor bedrijven zoals Pathé, Coca Cola, Radio 538, RET en Coolblue.

lijn

En verder

Op Art Rotterdam is ook werk te zien van o.a. Thomas Kuijpers, Natascha Libbert, Femke Dekkers en Rosie Heinrich in de Prospects and Concepts tentoonstelling van het Mondriaan Fonds. Thomas Kuijpers maakte vorig jaar nog een indrukwekkende tentoonstelling in de projectruimte van LhGWR. 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.