nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #82 - 5 juli 2013

lijn


Rondleiding met Live Recensie en afsluiting van het culturele seizoen


 

Zondag 7 juli sluiten we het culturele seizoen af met een finissage, 'een middagje context bij de tentoonstelling' en de eerste editie van Haagse Hapjes TestKeuken. 

Om 14.30 uur verzorgt Lise Lotte ten Voorde (Cultuurcocktail) een Live Recensie van de tentoonstelling 'a bunch of metaphysical connections'. Edwin Deen en Krista van der Niet, van beiden is werk te zien, zullen aanwezig zijn om in te gaan op de woorden van Ten Voorde en eventuele vragen van het publiek te beantwoorden.Toegang gratis.Geniet vervolgens in de tuin van okashi en een sake-sangria! Vanaf 16.00 uur zal de eerste TestKeuken van Haagse Hapjes plaats vinden. Hiervoor moet je je wel even inschrijven via info@haagsehapjes.com. Deelnemen kost € 12,50 per persoon (inclusief alcoholische en non-alcoholische drank). Je kunt dan tot 19.00 uur genieten van Rollende onigiri, Japanse poffertjes, een noodle-gordijn en sake-bar.

lijn

Laatste weekendDaan Paans

Ook de tentoonstelling Letters from Utopia van Daan Paans is dit weekend voor het laatst te bezoeken.Het was lekker druk bij de opening van Letters from Utopia en de boeklancering van Indre Klimaite en Niels Blekemolen op 7 juni. Kijk op Facebook voor een impressie.Mosterd na de maaltijd, maar zeker lekker: Niels Blekemolen's Eén keer per week stond gisteren uitgebreid in De Volkskrant.

lijn

Wat doen onze kunstenaars zoalAlexandra Crouwers' drie-kanaals videoinstallatie 'The White Hide III' is onderdeel van het rondreizende programma 'On the Precipice'. Een verrassend project met werken van digitale kunstenaars als Kelly Richardson, Gordon Cheung, Jenn E Norton, Jillian McDonald, Emily Richardson en Brigitte Zieger.
Ondertussen werkt Crouwers aan de samenstelling van de tentoonstelling 'Missing Link', die Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven te zien is in Artspace Flipside.Ben je toevallig deze zomer in Sao Paolo, gaan dan vooral naar Gallery DOC om naar het werk van Ahmet Polat te kijken.

lijn

Nieuw in de winkel

We hebben weer nieuwe sieraden van Turina Jewellery in de winkel, waaronder de nieuwe ABC-collection. Kom dus dit weekend nog jouw favoriete letter voor de zomervakantie scoren bij LhGWR!

lijn

Book Case Study

Van 3 tot en met 6 september vindt er weer een Book Case Study plaats. In deze derde editie staat met name de editing van het fotoboek centraal. De workshop begint met zes lezingen en Andrew Phelps, Xanvier Fernàndez Fuentes en Hester Keijser begeleiden het geheel. Lees verder op www.bookcasestudy.nl 
lijn


Vooraankondiging: Andrew Phelps - On the edgeNoteer alvast in je agenda: Op 7 september opent LhGWR het seizoen met een solo-tentoonstelling van Andrew Phelps.
Binnenkort meer informatie over de tentoonstelling hier >>>

lijn

ZOMERSTOP:
WIJ ZIJN IN DE ZOMER GESLOTEN VAN 14 JULI T/M 26 AUGUSTUS

lijn

 
 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.