nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #78 - 17 april 2013

lijn

Nu bij LhGWR in de tentoonstellingsruimte
De tentoonstelling I.M. Dog, Star van Alexandra Crouwers is nog tot en met 12 mei te bezichtigen. Lees het stukje dat Eline van der Haak schreef op Jegens & Tevens >>>De time-based werken uit de tentoonstelling zijn vanaf nu te koop bij LhGWR.

lijn

Nu bij LhGWR in de projectruimteAfgelopen weekend opende de tentoonstelling Nature, a Deconstruction van Rob Wetzer. Nog tot en met 12 mei te bezichtigen in de projectruimte bij LhGWR.

lijn

Nu In het Kader van LiefhertjeOp dit moment is in de winkel bij LhGWR het label Hanemaai met haar projecten My Infinite Home Tool en Stretch Out – Home Wear te zien.


lijn

Crowdfunding voor het nieuwe project van Karianne BuenoEr zijn prachtige special editions van Karianne Bueno in de aanbieding om haar project, dat zij in de eerste helft van 2014 bij LhGWR gaat tentoonstellen, mogelijk te maken. Help mee om Karianne's reis naar 'onherbergzaamheid' te realiseren. Voor zestig euro ben je de trotse eigenaar van een print en draag je bij aan haar reis en tentoonstelling! Kijk op www.kariannebueno.nl

lijn

Zefir7 bij LhGWRDonderdag 25 april zal het inmiddels befaamde Eindhovense ontwerpersduo Daniera ter Haar en Christoph Brach a.k.a. Raw Color, de Zefir 7 avond bij LhGWR invullen met een lezing over hun prachtige palet aan projecten. Zij brengen in hun werk op bijzondere wijze grafische vormgeving en fotografie samen.

20.00 uur: inloop
20.30 uur
: aanvang

lijn

Art Walk With Me

Op 28 april begint het nieuwe seizoen van Art Walk With Me, een route langs acht inspirerende kunstruimtes in Den Haag onder begeleiding van een expert of liefhebber. De rondleidingop 28 april wordt verzorgd door schrijver Kees 't Hart.

Wil je ook een keer meelopen bekijk het programma dan op www.artwalkwithme.nl en meld je aan.

Art Walk With Me wordt georganiseerd door Bureau Haagse Galeries, een samenwerkingsverband tussen LhGWR, West, Galerie Maurits van de Laar, Galerie van Kranendonk, Nouvelles Images, Galerie Ramakers, Livingstone Gallery en Galerie Helder.lijn


Wat doen onze kunstenaars zoal
Voor iedereen die Nadine Stijns in de afgelopen tijd heeft gemist: Van 8 maart tot 7 april presenteerde zij 'The Floating Population' op het Format Photo Festival in Derby UK en half maart opende 'After-Hour Shopping Mall' in Designcenter de Winkelhaak in Antwerpen dat tot 10 april te zien was.
We Like Art presenteert een overweldigende hoeveelheid jong talent in De Bijenkorf in Amsterdam. We Like Art is door de Bijenkorf uitgenodigd om gedurende 4 weken de vele tienduizenden bezoekers te prikkelen tot het kopen van kunst van toonaangevende kunstenaars. Met o.a. twee werken van Marleen Sleeuwits.

Op de buitenplaats Beeckestijn opent 21 april een tentoonstelling met portretten. Met onder andere Desiree Dolron, Rineke Dijkstra, Ruud van Empel, Teun Hocks, Erik Kessels, Jan Adam Janszoon Kruseman (1804-1862), J.H. Neumann (1819-1898) (Beeld boven), Jan Maurits Quinkhard (1688-1772), Wallerant Vaillant (1623-1677) én Christian Kryl.Sarah Carlier toont in de expositie ZOU in het SASK te Roeselare de videoinstallatie 'May, or was it April' die LhGWR tijdens Unseen presenteerde. De opening is vrijdag 26 april om 20.30 uur en duurt tot en met 25 mei. Met onder andere Johan Grimonprez, Pé Vermeersch, Steffie Vancauter en Lieven Lefere.

lijn

Nieuw in de boekwinkelDe prachtige nieuwe publicatie van
Popel Coumou
, €35,00Love Doll Factory van Xiaoxiao Xu en Marco van Duyvendijk, €17,00

lijn

Nieuw in de winkelRenske Versluijs heeft haar nieuwe collectie, met diverse items van leer, bij LhGWR in de shop liggen! Van sleutelhangers tot armbanden en notitieboekjes in zes verschillende kleuren.

Dyvsign maakt "kunstzinnige" sieraden met de 3D-printer, waaronder deze "La Gerbe" armbanden, geïnspireerd op Matisse, in vijf verschillende kleuren.


Esthex is de naam van het label van Esther Schuivens, die een geweldige collectie knuffels, muziekdoosjes, kussens en vele andere items voor kinderen en volwassenen maakt. De figuurtjes uit de collectie zijn gebaseerd op kindertekeningen, wat je direct ziet aan bijvoorbeeld de lange poten of benen van de verschillende knuffels. Bij LhGWR is een uitgebreide selectie in de winkel te vinden. Kom dus snel langs om je favoriet uit te zoeken of om een tof kraam- of verjaardagscadeau te kopen!


De Nieuwe Trien kennen we al van haar prachtige tassen. Nu zijn er ook klokjes bij LhGWR in de shop, met de naam Trien op Tijd. Deze halssieraden zijn gemaakt van fijn leer, zoals we ook al gewend waren bij Triens' tassen.

lijn

Te huur boven LhGWR
Ateliers te huur

Met bijna vrij uitzicht
Er staan op dit moment op de bovenste etage van Stationsweg 137 twee ateliers van 32 en 20 m2 leeg. Stuur een mail naar LhGWR om contact op te nemen met de verhuurder en een goede prijs te bedingen!

lijn
Nu in Den Haag
In en rondom het Gemeentemuseum in Den Haag vindt de internationale kunstmanifestatie Ja Natuurlijk – Hoe kunst de wereld redt plaats. Van LhGWR naar Gemeentemuseum Den Haag kom je heel eenvoudig met tram 17. Voor station Den Haag HS opstappen en dan op de hoek bij het museum weer uitstappen. Ruim vijf maanden trakteert het museum op een indrukwekkend project met grote namen en prachtige werken.

lijn

LLet op: Op dinsdag 30 april (Koninginnedag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

lijn


 
 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.