nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #74 - 22 november 2012

lijn  Komende tentoonstelling

Aansluitend op een tentoonstelling in DEPO Istanbul presenteert Gijs Kast vanaf 7 december in een tentoonstelling bij LhGWR zijn nieuwste publicatie waarin zijn ervaringen van een half jaar durende residency in Istanbul zijn opgetekend. Basibos (verdwalen/leeghoofd) is een verslag van zijn belevenissen in een bruisende metropool vol stereotypische beelden die worden afgewisseld met alledaagse intrigerende handelingen, weidse vergezichten en fijngevoelige karakterschetsen.
 
lijn

Wat doen onze kunstenaars zoalMarleen Sleeuwits is vanavond in gesprek tijdens Folio Forum in de Photographers Gallery.Ahmet Polat is met Galerie x-ist aanwezig op Istanbul Contemporary 

lijn


Financiële hulp gezocht!We roepen iedereen op bij te dragen aan de publicaties in wording van Daan Paans en Lauren Hillebrandt. Via de crowdfunding website voordekunst.nl kun je er met uiteenlopende bijdragen voor zorgen dat hun droom werkelijkheid wordt. Zo ontvang je voor 25 euro al een boek van één van beiden. Tast je iets dieper in de buidel dan laat Daan zich voor 500 euro voor je fotografische karretje spannen en krijg je van Lauren een kerstdiner en komt ze een portret maken van je kerstboom!

lijn

Paris Photo - Aperture Foundation Photobook Award 2012Concresco van de Haagse fotograaf David Galjaard (ontwerp: Katie McGonigal) won vorige week op Paris Photo de First Photo Book Award van de 'Paris Photo - Aperture Foundation'. En natuurlijk is het boek verkrijgbaar in onze boekwinkel! Gefeliciteerd David en gefeliciteerd Katie.Andere genomineerden voor de prijs: Nina Poppe en Witho Worms zijn ook nog steeds verkrijgbaar bij LhGWR!

lijn

Nieuw in de boekwinkel

 

Drie prachtige publicaties die gemaakt zijn door Xavier Fernández Fuentes.


 

Sinds kort ook verkrijgbaar bij LhGWR: Items, Metropolis M en Mister Motley.

lijn

December cadeau tips


 

Spelen met lege shampooflessen in bad: Floris Hovers ontwierp de 'Flessenboot'. Inhoud: 1 elastiekje, 1 zeil, 1 plastic 'giek' en 2 houtjes (€16,50). Hovers is bekend van zijn 'Archetoys'. Met eenvoudige, industrieel vervaardigde metalen onderdelen stelt Hovers archetypes van herkenbare voertuigen, samen. Een serie speelgoedvoertuigen voor zowel kinderen als volwassenen (v.a.€105,-). Nu bij LhGWR in de winkel.Deze Confettiset, gemaakt door illustrator Marloes Toonen, bestaat uit 2 wenskaarten mét enveloppen én confetti om je dierbaren een gelukkig Nieuwjaar te wensen!!! (€4,-)We hebben ze weer in de winkel! De hoedjes en bootjes (broches) van Turina Jewelry (€19,-).
 

Ook de nieuwe collectie Special Edition Facets van Turina Jewelry ligt in de winkel. Verschillende oorbelletjes (€29,-) en halskettingen (€34,-) met doorzichtige vormen gecombineerd met hout.Het sieradenlabel SMJD van Sarah Mesritz bestaat sinds 2010. De nieuwste collectie van 2012 bestaat uit gebreide en gehaakte armbanden en kettingen in de kleuren van dit seizoen (v.a.€44,-).

lijn

Elders in Den Haag

27 november van 20.00 uur tot laat: Club Null - Super-Hybridity

Galerie West en TodaysArt organiseren samen de eerste editie van Club Null; een eclectisch avondvullend programma met lezingen, performances, screenings, muziek, mode, architectuur, kunst en filosofie dat naadloos in elkaar over gaat. Deze editie zijn te gast  Hans Aarsman, Jörg Heiser, Bas Kosters, Dick Rijken, Bruno Setola, Guy Tavares, Chris Keulemans en Santa Cruz.


 

lijn

Vrijdagmiddaghap: Jubileum editieDe vrijdagmiddaghap bestaat 1 jaar en dat vieren we op vrijdag 23 november! Precies een jaar geleden was de eerste editie en stond er kaasfondue op het menu. Nu, een jaar later, wordt er weer kaasfondue geserveerd met verschillende lekkernijen om erin te dopen! Als je het afgelopen jaar een keer hebt meegegeten word je op een lekker drankje getrakteerd door onze eigen Haagse Hapjes.
Wil je voor een tientje deze feestelijke vrijdagmiddaghap mee eten? stuur snel een email naar info@haagsehapjes.com

lijn

LhGWR nu nog beter vindbaar!

 
 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.