nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #72 - 7 september 2012

lijn


Expositie Schatgraven (projectruimte LhGWR)Opening:  Vrijdag 7 september, 19:00 - 23:00 uur (Tijdens Hoogtij #30)

“Crisis, wat ligt het diep!” Fotograaf Peter de Krom liet 150 mensen collectief schatgraven naar 1.000 euromunten. Lees meer over de expositie >>>


lijn

Laatste week tentoonstelling (begane grond)Laatste week te zien: Zomertentoonstelling Play, Collect, Construct, Fold and Display met Ruth van Beek, Femke Dekkers, Adam Jeppesen, Pim Leenen, Stephan Keppel en Anouk Kruithof.

lijn

Presentatie op vrijdag 14 september: ... In het kader van LiefhertjeDe tweede ‘... In het Kader van Liefhertje’, met dit keer de ‘reis van re-boot’ van Nederlandse ontwerper Lieke Jildou de Jong, wordt op 7 september gelanceerd in de winkel. Op vrijdag 14 september zal zij haar project persoonlijk komen toelichten. Je kunt dan luisteren naar het verhaal achter haar werk en vragen stellen. Voorafgaand aan de presentatie kun je komen eten tijdens deVrijdagMiddagHap.

lijn

Vrijdagmiddaghap 14 september

All you can eat voor maar 10 euro! Vrijdag de 14e vanaf 18.00 uur, om 19.00 uur aan tafel. Reserveer op tijd via info@haagsehapjes.com 

lijn

UnseenLhGWR neemt met erg veel trots deel aan de eerste editie van Unseen Photo Fair.
Van 19 tot en met 23 september kun je je op het Westergas-terrein in Amsterdam verknochten aan de crème de la crème van de internationale fotografie. LhGWR presenteert er onder andere nieuw werk van Sarah Carlier, het recente werk van Marleen Sleeuwits en Ahmet Polat zal er zijn nieuwe boek Kemal's Dream lanceren. 
In de Unseen Collection is werk van Christian Kryl te zien.

lijn

Wat doen onze kunstenaars zoalEnorme billboards met werk van Marleen Sleeuwits zijn nu te zien op de Zuidas voor Station Amsterdam Zuid. Deze billboards komen tijdens de Unseen Photo Fair op het terrein van de Westergasfabriek in de expositie van de FoamTalents 2012.Werk uit de serie 'Traces' van Ahmet Polat is te zien in het Stedelijk Museum Schiedam van 15 september tot 13 januari.
KnibbelerWetzer
nemen met hun 'The Bonsai Project' deel aan Noorderlicht in de de expositie Terra Cognita van 2 september tot 7 oktober.Isabella Rozendaal
toont de eerste expositie in de nieuwe GUP Gallery aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam delen van haar langlopende foto-onderzoek naar uiteenlopende jachtculturen. Een overzicht van werk dat de afgelopen drie jaar is geschoten bij jagers in Nederland, Duitsland, de VS en Abu Dhabi.
Van 15 september tot en met 6 oktober laat Karianne Bueno samen met o.a. Mirjana Vrbaski work in progress zien bij het Amsterdams Centrum voor Fotografie in de groepstentoonstelling ‘Preview’.Werk van Christian Kryl verscheen in het blad Wmagazine en hij publiceerde in ZEIT Magazine"Zum Schiessen!" met Kurt Kroemer in Afghanistan.

Krista van der Niet heeft een vernieuwde website en Nadine Stijns wordt uitgelicht op één van China's interessantste fotoblogs.

lijn

Nieuw portfolio online De afstudeertentoonstelling van Lana Mesic bij LhGWR maakte veel indruk en was voor ons aanleiding om haar te vragen betrokken te blijven. Met veel genoegen presenteren we vanaf vandaag haar portfolio op onze site!

lijn
Nieuw in de boekwinkel


 

Diverse publicaties van Elisabeth Tonnard

lijn  Binnenkort in de boekwinkel

Op 21 september wordt - tijdens Unseen - Foam Magazine issue#32 / Talent gepresenteerd. Uit duizend portfolioinzendingen vanuit zestig verschillende landen werden zestien gelukkigen geselecteerd, die uitgebreid in beeld worden gebracht in alweer de zesde jaarlijkse Talent issue. Marleen Sleeuwits krijgt als enige Nederlandse volop de aandacht!

lijn


Nieuw in de winkel


 


 

Bybyepet van Toon Welling zorgt voor veel kinderen dat het afscheid van hun huisdier een vriendelijker karakter krijgt...

lijn


  Art Walk With Me

Op 30 september vindt een nieuwe Art Walk With Me plaats; een unieke kunstrondleiding langs acht Haagse galeries. Deze keer onder leiding van Roos van Put (hoofdredacteur Kunstbeeld). 

Wil je meelopen? Meld je dan aan bij: reserveren@artwalkwithme.nl of kijk alvast voor het programma op www.artwalkwithme.nl De rondleiding kost € 35,- per persoon.

lijn

 

 
 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.