nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #70 - 5 juli 2012

lijn


Zomertentoonstelling: 'Play, Collect, Construct, Fold and Display'


Beeld: Ruth van Beek, Zebra, 2007

Kunstenaars Sarah Carlier en Marleen Sleeuwits selecteerden voor Play, Collect, Construct, Fold and Display zeven kunstenaars, die hen inspireren en zijn opgevallen door hun onderzoekende blik en speelse benadering van het medium fotografie.
Opening: donderdag 12 juli 2012, 19:00 - 22:00 uur. Lees meer >>>

lijn

Summerschool @ LhGWR: Book Case StudyTijdens de zomer organiseert LhGWR een weekje 'Summer school' met een Book Case Study. Jonge professionele fotografen en ontwerpers, begeleid door ervaren specialisten uit het veld, gaan in een hands-on werkproces in gesprek over book design. Meedoen? Lees hier hoe je je kunt aanmelden >>>

lijn

Zomerstop

De Vrijdagmiddaghap heeft een zomerstop en gaat weer verder in september. Ter afsluiting van het seizoen kun je op vrijdag 27 juli nog wel komen barbequeën! Reserveer op tijd via info@haagsehapjes.com

Vanaf donderdag 12 juli zijn er aangepaste openingstijden tijdens de zomer bij LhGWR. We zijn dan alleen op woensdag t/m zaterdag van 12.00-17.00 uur open. Van 1 t/m 11 augustus zijn we gesloten. In september zijn we weer gewoon van dinsdag t/m zondag open, tot 18.00 uur op doordeweekse dagen.

 

lijn

Laatste kans

 
Vorige maand presenteerden Anke Muijsers en Boa Yao Fei bij LhGWR hun afstudeerwerk dat nu op de KABK te zien is. Heb je de expositie gemist? Ga dan nog een kijkje nemen bij de eindexamens van de afdeling textiel en mode op de KABK, het is nog tot en met zaterdag!

lijn

Wat doen onze kunstenaars zoal 

Werk van Ahmet Polat en en Sara Vrugt is van 30 juni tot en met 15 juli te zien bij SALON/Istanbul in Amsterdam.

lijn


Nieuw in de boekwinkel 
90 dagen, 90 feesten, 90 mensen, 90 tekeningen in het prachtige 'Es geht auch ohne' van Ton of Holland. Hij maakte maar liefst 45 verschillende voor- en achterkanten voor zijn boek. LhGWR heeft uiteraard een aantal verschillende in de boekwinkel.

lijn


Nieuw in de winkel 


De nieuwe herfst-winter collectie van Vlieger & Vandamis er! Met nu maar liefst vijf verschillende maten Guardian Angels. Allemaal verkrijgbaar in de winkel bij LhGWR. Studio M is een ontwerpbureau uit Breda dat zich voornamelijk bezighoudt met animatie en illustratie. Dat zie je duidelijk bij deze grappige onderzetters en spelden. De Paw Print Coasters zijn gelaserd uit multiplex met daarin beren-, vossen- en konijnenpoten gegraveerd. Ook de Very Manly Pins, met gezeefdrukte afbeeldingen van alledaagse mannelijke dingen, zijn met laser uit hout gesneden. 

lijn
  Ondertussen elders in de wereld

Ben je zo fotografie-minded dat je je nu in Arles begeeft, kijk dan vooral uit naar de lancering van The Father of Pop Dance. De eerste exemplaren van dit waanzinnige boekje zijn tijdens Les Rencontres d'Arles vanaf vrijdagavond te verkrijgen bij La Galerie Point de Vue (20 rue des Porcelets).

lijn

LhGWR op UnseenMet veel trots kunnen we wereldkundig maken dat LhGWR aan de eerste editie van Unseen Photo Fair deelneemt. Van 19 tot en met 23 september kun je je op het Westergas-terrein in Amsterdam verknochten aan de crème de la crème van de internationale fotografie. LhGWR presenteert er onder andere nieuw werk van Sarah Carlier, het recente werk van Marleen Sleeuwits en Ahmet Polat zal er zijn nieuwe boek Kemal's Dream lanceren. 

lijn
 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.