nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #58 - 16 november 2011Nu bij LhGWROnze nieuwe plek is een bezoekje waard, maar de tentoonstelling van Marleen Sleeuwits is een must see.LhGWR in de persEr stonden uitgebreide impressies van 'de nieuwe LhGWR' op Jegens & Tevens, Trendbeheer en Mrs. Deane. Op Kunstbeeld.nl stond een overweldigende review van Roos van Put.De verbouwing en de opening in sneltreinvaart


Video verbouwing door Pierre Derks


Foto's opening door Louis van Baar en Pierre DerksNieuwe portfolio's online


Beeld: Rob Wetzer, Heilige Hartkerk 1929, Appartementencomplex Rosariumhof 2000

Nieuwe portfolio's van Rob Wetzer, Sjoerd Knibbeler en Karianne Buenoo staan online.Wat doen onze kunstenaars zoal

 

Karianne Bueno is overal! Ze lanceerde vorige week op Paris Photo haar nieuwste boek terwijl haar 'Asper' serie uitgebreid wordt belicht in de Fall issue van Extra Magazine (een uitgave van Fotomuseum Antwerpen). De dertiende issue van het tweemaandelijkse online magazine Ground Magazine is helemaal gewijd aan Bueno's 'Me Deer'.

Werk uit de serie 'The Floating Population', Beijing 2011 van Nadine Stijns is samen met werken van o.a. Michael Wolf, Carlos & Jason Sanchez en Jian Jiang tot eind november te zien in de expositie Metropolis 2.0 City Life in the Urban Age bij The empty quarter Gallery in Dubai.

Sjoerd Knibbeler maakte samen met Jaap Scheeren in opdracht van Gebouw F een eigenzinnige serie van drie stukken niemandsland in Breda. De tentoonstelling luidde de Bredase Maand van de Architectuur in en loopt nog tot en met 27 november.Nieuwe publicaties in de boekwinkelIn Ka Yuk Tong's Salvaged stories ontleedt Ka Yuk haar leven. Van bloedband tothaar verborgen talenten. Een analyse van haar eigen leven.Aline Baggio maakte voor haar eindexamen fotografie aan de KABK dit jaar het werk 'Blind Spot' dat in een gelijknamige publicatie is uitgegeven. Er is nu ook een special edition.Je Sint- en kerstcadeaus koop je natuurlijk bij LhGWR in de winkel!Do-it-yourself chcolade letter van designstudio Bernotat&Co.
Met deze chocolade tangram (oude chinese puzzel) kun je alle letters van het alfabet maken. Het ideale schoencadeau!

 

'Twee benen in de schoorsteenmantel' is een lief en ontroerend boek met prachtige tekeningen van Lobke van Aar, voor iedereen die in Sinterklaas gelooft. Hardback en 40 pagina's full color.De liefste, zachtste knuffels Xixi en Flap van Hektik voor de allerkleinsten.

 


Nieuw in de winkel: Turina. Jewellery met o.a. de handgemaakte 'acorn cup's en de 'wooden diamonds' (limited edition).Mariëlle Willems maakt kartonnen mappen met elastiek als sluiting. Ze zijn er in het zwart en oranjebruin. De map heeft drie vouwen in de rug en kan daardoor 'meegroeien' met de inhoud.
 

Monique Poolmans heeft weer een nieuwe collectie jurkjes in de winkel hangen. De handgemaakte jurken zijn zoals altijd erg fijn en delicaat, zowel qua stof, kleur als vorm.

Het ideale cadeau voor de feestdagen is het in Nederland gemaakte tweepersoons kussen van Slaapaap. Openritsbaar, opklopbaar, wasbaar en samen slaapbaar. Er zijn verschillende gezeefdrukte kussenslopen van 100% fijngeweven katoen bij te krijgen.

Ook nog ...De Komeet is weer in volle gang: 15.000 euro voor het beste project! Ben je onder de dertig en heb je goede ideeen, doe dan mee.
 

Op vrijdag 25 november is het weer Hoogtij van 19.00-23.00 uur. Twintig verschillende locaties, waaronder LhGWR hebben de deur open!Haagse Hapjes introduceert: eerste vrijdagmiddaghap (vrijmiha) bij LhGWRNa de vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) kun je vanaf nu regelmatig een hap meeëten bij LhGWR. Onze zeergewaardeerde Haagse Hapjes verzorgen op hun eigenwijze wijze een heerlijke hap eten voor slechts 7,50.

Deze week, vrijdag 18 november: Kaas is de baas!
Komt allen naar de kaasfondue en dip allerhande garnituren in het gele meer van genot. Borrel vanaf vijf, eten vanaf zes uur tot acht uur.

Graag even aanmelden voor het eten bij info@haagsehapjes.com
Tot kaas, Haagse HapjesOpeningstijden feestdagen

LhGWR is tot kerst ook op zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.
Vanaf 25 december zijn we gesloten tot en met 2 januari.


 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.