nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #56 - 21 september 2011Expositie 'Kunst hoort aan een spijker' verlengd tot en met 14 oktoberDe expositie van Sander Reijgers wordt wegens succes verlengd. 'Kunst hoort aan een spijker' is nog tot en met 14 oktober te bezichtigen.
Irene de Craen schreef een prachtige recensie over de expositie voor Mister Motley en op Trendbeheer kun je een kijkje nemen in het atelier van Sander. LhGWR tijdens Todays Art FestivalLhGWR maakt deel uit van het Periphery Programma van het Todays Art Festival. Het centrum van Den Haag staat weer op zijn kop met een indrukwekkende internationale line-up. Wat je  absoluut niet mag missen is de mobiele architectuur van Refunc op het Spuiplein, waarbij ook onze vrienden van Haagse Hapjes en Pierre Derks zullen opduiken.Wat doen onze kunstenaars zoal
Marsel Loermans in Museon:
Komend weekend vindt in het Museon het Five Spices Photo Event plaats. Tijdens dit evenement wordt Marsel geïnterviewd door Diana Bokje (hoofdredacteur Fotografie). Nadine Stijns bij NP3:
Vorige week stond er een post op Trendbeheer waar je een bescheiden impressie krijgt van de 'After-Hour Shopping Mall' van Nadine Stijns bij NP3.


Pecha Kucha met Sarah Carlier:
Aan de vooravond van Todays Art wordt Pecha Kucha #9 in het Theater aan het Spui georganiseerd. Sarah Carlier zal in 20 x 20 seconden haar werk presenteren.Nieuw in de Winkel
Aline Baggio maakte voor haar eindexamen fotografie aan de KABK dit jaar het werk 'Blind Spot' dat nu in een gelijknamige publicatie is uitgegeven. Het boek ligt bij LhGWR in de boekenschappen.

 

De nieuwe collectie van Vlieger & Vandam is er! Pareltje in de collectie: een iPad hoes die samen met mode-ontwerper Jeroen van Tuijl werd gemaakt. Uiteraard zijn er ook weer verse 'pistooltassen' in de winkel.Er is weer een nieuwe aanvulling sieraden van Martine Viergever bij LhGWR, waaronder beroemde klassiekers als de 'helikopter' en deze 'broodclip'.
 

Nieuw bij LhGWR zijn deze handgemaakte skateboard-ringen van Joris Hubers. Oude skateboards worden gerecycled en omgetoverd in geweldige sieraden.Hoogtij in de herfstSchrijf het alvast in je agenda: Op 14 oktober staan de deuren van heel veel galeries, broedplaatsten en culturele instellingen weer open voor Hoogtij #26. Een tsunami van kunst waar Henk en Ingrid stil van zullen zijn.  

 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.