nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #52 - 20 mei 2011Expositie Ahmet PolatA.s. zaterdag 21 mei om 17.00 uur opent de expositie 'Traces', een fotografisch project van Ahmet Polat over de Afro-Turkse gemeenschap. Polat heeft een prachtige publicatie gemaakt met de naam Dark Moon die wordt gepresenteerd in de expositieruimte. Lees meer >>>Hoogtij 25LhGWR neemt deel aan HOOGTIJ #25, de jubileumeditie van deze culturele Haagse rondgang, waar je 24 locatie's kunt bezoeken van 19.00-23.00 uur. Van White Cube tot Underground: van meer gevestigde kunst in de galeries en instellingen tot experimentele kunst, installaties en performances bij de kunstenaarsinitiatieven. De toegang is overal gratis.Wat doen onze kunstenaars zoalDe poort uit de expositie van Alexandra Crouwers heeft een rustplek gevonden. Binnenkort is er nieuw werk van Alexandra te zien tijdens Paradise Lost Paradise in Kortrijk. 

Een groot aantal werken uit de serie 'Top of the World' van Christian Kryl is te zien op Fotofestival Naarden
 
Werk van Martyn Overweel is nog tot en met zondag te zien bij Creatieve Fabriek in  Hengelo tijdens de Twente Biënnale.Nadine Stijns is alweer een paar weken in China. Hou haar blog in de gaten. Isabella Rozendaal
maakte weer een prachtige opname die naadloos aansluit op haar oeuvre.

 

Krista van der Niet maakte een prachtige serie van 9 foto's voor de nieuwe seizoensbrochure 2011-2012 van de Stadsschouwburg Utrecht.Marsel Loermans (scenario, fotografie en editing) maakte samen met Savas Tubbing (muziek) en Anton Spruit (concept en productie) een aantal filmpjes voor POEKIE®.Art Amsterdam terugblikAfgelopen week stond LhGWR voor de tweede keer op Art Amsterdam. Met veel trots hebben we werk gepresenteerd van Sarah Carlier, Ahmet Polat en Johan Gustavsson. Een selectie van de gepresenteerde werken is nog te bezichtigen bij LhGWR in stock.


Nieuw in de Winkel

 

'Yin yang' tassen van het merk Rensz in leer of in stof uitgevoerd. Met het handige hengsel sluit je de tas automatisch wanneer je hem oppakt.

 

Labelh heeft weer een aantal nieuwe items bij LhGWR in de winkel: De broche 'MUD' is een klompje gemaakt van zand, hout en rubber. De roestvrijstalen uiltjes zijn er zowel in broche als ketting.

 

Sinds deze week heeft LhGWR o.a. gerecyclede tassen met nieuwe fotografische prints er op van Juliette Bogers in de winkel.

 

Tijdens een flinke periode als Artist in Residence in India, heeft Daniela Larue zichzelf het 'block printen' eigen gemaakt. Met o.a. prachtige hand geprinte stoffen uit India maakt zij nu, terug in Nederland, de mooiste items voor haar nieuwe collectie.Sander Reijgers' brein


Extreme goaling!

 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.