nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #41 - 23 september 2010

Huidige expositie

De expositie met tekeningen van Gijs Kast en Martyn F. Overweel is nog tot en met 9 oktober te bezichtigen. Lees meer over de expositie >>> 

TodaysArt 2010

24 en 25 september staat het centrum van Den Haag weer op zijn kop voor het TodaysArt Festival. LhGWR is voor de gelegenheid van 12.00 tot 24.00 open. Je kunt komen Late Night shoppen en een bezoek brengen aan de expositie van Martyn F. Overweel en Gijs Kast. En als je dan toch op het festival bent, zorg er dan voor dat je Pecha Kucha op zaterdagavond niet mist!
Vide ontbijtsessies Cultureel Ondernemerschap

Vide organiseert een reeks ontbijtsessies waar (onder het genot van een boterham met Pasta Choca) gesproken wordt over Cultureel Ondernemerschap. Voor iedere sessie wordt een spreker uitgenodigd zodat het gesprek op gang kan komen. LhGWR bijt woensdag 29 september het spits af en zal naast een boterham ook een paar moeilijke woorden in de mond nemen! Voor meer informatie en/of deelname kun je een mail sturen naar info@viavide.comWat doen onze kunstenaarsKrista van der Niet exposeert vanaf 30 september samen met designer Caroline Ziegler in Parijs bij de gloednieuwe galerie Coming Soon.

 

Tot en met 24 oktober is er nog werk te zien van Sarah Carlier en Nadine Stijns op Breda Photo. Kijk voor meer informatie op de site van Breda Photo of Stichting KOP.


 

In de aanloop naar de solo exposities van Nadine Stijns op 23 oktober bij LhGWR en Ahmet Polat op 14 oktober bij Foam, wordt er druk geselecteerd, geselecteerd en geselecteerd ...Nieuw in de winkelLhGWR mocht grasduinen in het depot van Idea Books en vond daar de krenten uit de pap. Vanaf nu liggen er dus veel mooie nieuwe publicaties in de boekenkast.Nieuwe voorraad Tim Enthoven: zijn prachtige portfoliopublicatie is aangevuld en er liggen drie fantastische zeefdrukken in onze ladekast voor je klaar.
 

’Perhaps it might be said rightly there are three times…’ van Daan Paans ligt in de winkel! Kom snel want het is een kleine oplage van 75 stuks.Het bijzondere drukwerk dat Emmy de Graaf maakte voor haar eindexamen van afgelopen juni is nu al toe aan een tweede druk! Die ligt inmiddels alweer bij LhGWR in de schappen.

 

Twee special edition shirts in aanvulling op de expositie van Martyn F. Overweel.The Cultural Contrasts of Symbolism, nieuw werk van Sander Reijgers dat deze keer niet in de expositieruimte hangt, maar in de winkel. De jasjes zijn deels van Nike jacks en deels van Arafatsjaals gemaakt en zijn nu exclusief te koop bij LhGWR.

Vooraankondiging expositie


Op zaterdag 23 oktober zal de volgende expositie openen met nieuw werk van Nadine Stijns. Zet de datum vast in je agenda, meer informatie volgt later ...
 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.