nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #36 - 24 maart 2010

lijn

LhGWR op Kunstvlaai + Art Amsterdam 2010Krista van der Niet - Untitled, 2009

Liefhertje en De Grote Witte Reus neemt deel aan de Kunstvlaai en aan Art Amsterdam. Op de Kunstvlaai zullen van 15 t/m 23 mei David Elshout en Sander Reijgers hun project 'God is a player' presenteren. Op Art Amsterdam zijn van 26 t/m 30 mei o.a. werken te zien van Krista van der Niet, Isabella Rozendaal en Marleen Sleeuwits.  

lijn

Nieuw in de winkelNa het zeer populaire 'Le Clochard' en 'Le Trottoir' beddengoed komt SNURK nu met de White Laundry serie.De dekbedovertreksets met prints van witte sokken of een BH zijn nu in diverse maten verkrijgbaar bij Liefhertje en De Grote Witte Reus.Vrouwelijke lichaamsvormen zijn de inspiratie voor de sterke, serene en organische ontwerpen van Ignoor en bieden de ultieme combinatie tussen luxe en ergonomisch design. Zo ook bij deze leren polstasjes die sinds deze week in onze winkel liggen.
 

Kolektif is een groep Bulgaarse kunstenaars en ontwerpers die individueel o.a. sieraden ontwerpen. Diverse sieraden, die overigens ook op Object Rotterdam te zien waren, hebben een plek bij LhGWR in de winkel gekregen.

 

In Standard Time bouwen 70 werklieden een houten 4 x 12 meter "digitale" klok in werkelijke tijd: een werk waarin 1611 veranderingen binnen 24 uur plaatsvinden. Dit is gefilmd en vastgelegd op een HD video, een 24 uur durende film of klok! Deze door het Berlijnse collectief Datenstrudel gemaakte dvd is vanaf nu verkrijgbaar bij LhGWR.De nieuwste issue 'Peeping' van Foam Magazine ligt in de winkel.
 

Gup #24, de India issue is uit en staat natuurlijk al bij Liefhertje in de schappen.

lijn

Wat doen onze kunstenaars zoal?Nadine Stijns is inmiddels überblogger, zij gaat nu ook op www.dutch-doc.nl boggen. Uiteraard blijft Nadine haar eigen blog nadineshows.com/blog ook vullen vanuit China waar zij momenteel verblijft als Artist in Residence. Nog voor haar vertrek naar China heeft Stijns een bijdrage geleverd aan het fotoboek/jaarverslag 2009 van het Mediafonds, waarvoor Bas Heijne de tekst schreef en Sanne Peper en Nadine Stijns fotografeerden.Het videowerk 'The play' van Sarah Carlier is geselecteerd voor de Canvascollectie en zal
in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel (Bozar) vanaf 7 mei tot 4 juni gepresenteerd worden.
 

Johan Gustavsson exposeert samen met Floris Kruidenberg en Clara Palli Monguilod in kunstenaarsinitiatief JCA De Kok, Lange Beestenmarkt 99. De expositie wordt gecureerd door Rien Monshouwer.

lijn

  O.K. Festival

Vrijdag 16 april opent het O.K. Festival / 3 Days of Magazines, een uniek driedaags festival dat in het teken staat van het onafhankelijke magazine. Het festival biedt een expositie van bijzondere magazines, workshops van gerenommeerde bladenmakers, debat, feest en ontmoeting.
Het festival vindt plaats in Arnhem en sluit aan op eerdere festivals over onafhankelijke magazines in Luxemburg, Barcelona en Tokio. Locatie: Villa Sonsbeek, Tellegenlaan 3, Arnhem.

www.ok-festival.com


lijn

Huidige expositie verlengd tot en met 17 aprilDe expositie met Krista van der Niet en Natascha Libbert wordt met twee weken verlengd en is nog tot en met 17 april te bezichtigen. Over de expositie verscheen onlangs een recensie op de website van Tubelight.

lijn

Vooraankondiging: Release Gluejeans JuxtaposeVanaf 23 april wordt de expositieruimte bij Liefhertje en De Grote Witte Reus gevuld met de exclusieve Gluejeans Juxtapose. Binnenkort volgt meer informatie.


 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.