nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #30 - 15 oktober 2009

Expositie Kompotas van Indre Klimaite en Isabella Rozendaal


Op 3 oktober opende de expositie Kompotas van Indre Klimaite en Isabella Rozendaal. De expositie is een momentopname uit een groot project van Indre Klimaite dat de komende tijd nog verdere verdieping krijgt. Naast een slideshow en twee enorme prints wordt de 'toeristische gids' over de kantines in Vilnius (Litouwen) gepresenteerd. De gids is ook te koop bij Liefhertje en De Grote Witte Reus. Zie voor meer informatie over het project www.kompotas.lt
De expositie is nog te bezichtigen t/m 31 oktober.

Lees meer over de expositie >>>
Vooraankondiging: Expositie David Elshout en Sander Reijgers

Van 7 november t/m 12 december zullen kunstenaars David Elshout en Sander Reijgers de expositieruimte bij Liefhertje en De Grote Witte Reus gaan invullen met sculptuur, grafiek en tekeningen. De opening is op zaterdag 7 november om 17.00 uur. Zet het vast in de agenda!

Lees meer >>>

Binnenkort: Résidence de la Mode - Fashion van de buitencategorie!

Van 31 oktober tot en met 8 november vult Liefhertje en De Grote Witte Reus het voormalig Jencikova pand aan de Lange Poten in Den Haag met heel, heel, heel veel fashion - van de buitencategorie. Voor 'Residence de la Mode', dé kakelverse fashionroute door de Haagse binnenstad die wordt georganiseerd rondom de uitreiking van de Mercedes Benz Dutch Fashion Awards, wordt het pand omgetoverd tot de meest exclusieve dozenschuiver van Nederland.

Lees meer>>>Update recente activiteiten:Liefhertje en De Grote Witte Reus op TodaysArt 2009

Op 24, 25 en 26 september was het Spuiplein het kloppend hart van het TodaysArt festival. Voor deze gelegenheid hebben we de gehele winkel verplaatst naar het plein. Naast werk van Henri van Nuenen en Pierre Derks was er werk van jonge designers en boeken van diverse uitgeverijen en winkels uit het gehele land.De officiële lancering van Miniscule Blue Helmets on a Massive Quest en de boekpresentatie van Henri van Nuenens De zager en de Jager werd ingeluid met een bezoek van de Blue Helmets Motor Group.

 

Liefhertje en De Grote Witte Reus op Arti09Tijdens de opmerkelijke kunst en designbeurs Arti09 presenteerde Liefhertje en De Grote Witte Reus fotografische werken van een achttal kunstenaars. Naast het werk van bekenden Sarah Carlier, Marsel Loermans, Isabella Rozendaal, Marleen Sleeuwits en Nadine Stijns en was er werk te zien van Krista van der Niet en nieuwkomers Christian Kryl en Natscha Libbert.Opening expositie Vincent Ganivet bij Galerie West

Zaterdag 17 oktober a.s om 16.00 uur bij Galerie West, Groenewegje 136 Den Haag; opening expositie Vincent Ganivet: installatie en sculpturen.
Vincent Ganivet (1976, FR) is voor de tweede keer te gast bij West met surrealistische objecten die uitgesproken en aangrijpend tegelijk zijn. Zeer de moeite waard om te bekijken dus.
 Nieuw in de winkel


Vanaf nu bij Liefhertje en De Grote Witte Reus in de winkel: de nieuwe collectie van Elvira Vroomen die bestaat uit een serie leren tassen en accessoires in verschillende kleuren.


 


 

 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.