nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #14 - 11 februari 2009
Beeld: Nadine Stijns

Expositie Nadine Stijns Karin Mientjes

Op 24 januari opende wethouder Marieke Bolle officieel de locatie van Liefhertje en De Grote Witte Reus en de expositie van Nadine Stijns en Karin Mientjes. Liefhertje en De Grote Witte Reus kijkt terug op een geslaagde en vooral feestelijke opening met een grote opkomst. Bekijk voor een impressie van de avond de prachtige foto's die gemaakt zijn door Michel Mees >>>

De expositie is te bezichtigen t/m 7 maart 2009Hoogtij #16:
vrijdag 13 februari 19.00 - 23.00 uur

Liefhertje en De Grote Witte Reus neemt deel aan Hoogtij #16. Vrijdagavond 13 februari van 19.00 tot 23.00 uur staat de deur open voor iedereen die 'een rondje cultuur' wil doen in Den Haag. Hoogtij is een culturele route langs kunstenaarsinitiatieven, galeries en kunstinstellingen en vindt vier keer per jaar op de vrijdagavond plaats in de Haagse binnenstad. De presentaties op een Hoogtij-avond lopen sterk uiteen: van experimentele installaties en performances bij de inititatieven tot meer gevestigde kunst in de galeries en instellingen. Bij Hoogtij komen deze twee uitersten samen. En dat is precies de kracht van Hoogtij. Aan HOOGTIJ #16 doen veertien instanties mee, de afterparty vindt plaats in Theater Zeebelt.Word vriend van Liefhertje en De Grote Witte Reus

Vanaf nu kun je VRIEND worden van Liefhertje en De Grote Witte Reus. Voor slechts 50 euro kun je dan een jaar lang gratis koffie komen drinken en krijg je bovendien een uniek 'Liefst Hertje' cadeau! Vriendschap, een koffie-abonnement èn een prachtcadeau in één! Kom langs voor een eerste bakje koffie en laat je verleiden door de 'Liefste Hertjes'.

Uitgelicht ...

De nieuwste collectie van Studio Codex is te bezichtigen en te koop bij Liefhertje en De Grote Witte Reus. Speciaal voor Liefhertje en de Grote Witte Reus produceerde Mendie Karagantcheff een aantal speciale stukken die zijn afgeleid van haar eindexamencollectie. Studio Codex richt zich voornamelijk op herenkleding en accessoires zoals leren overschoenen, platentassen en koptelfoonhoezen. De ontwerpen zijn gericht op de hedendaagse ‘jonge’ man. Het werk kenmerkt zich in een casual stijl met traditionele invloeden en een sportieve inslag. Er wordt veel met zeefdruk gewerkt en dessins worden zowel met de hand achter de tekentafel als op de computer ontworpen. In de dessins komen traditionele elementen terug en verwijzingen naar een muzikale inslag zoals technische tekeningen van versterkers en grafische weergaven van geluid; waveforms.
 
Beelden: Eva Hofman

Vrijdagmiddag bij Liefhertje en De Grote Witte Reus

Vanaf nu kun je iedere vrijdag vanaf 17.00 uur prettig de week afsluiten bij Liefhertje en De Grote Witte Reus. Er worden speciale activiteiten georganiseerd die worden afgewisseld met een eenvoudige informele vrijdagmiddagborrel, die speciaal is opgezet om de eenzame ZZP-er van een uitlaatklep te voorzien. Het beeld van eenzame ondernemers die op vrijdagmiddag een borreltje inschenken is reden om samen de week af te sluiten. Herken je jezelf in deze situatieschets of ben je het beu om iedere week met dezelfde collega's af te sluiten kom dan langs.


.

Nu verkrijgbaar bij Liefhertje en De Grote Witte Reus!

Het internationale fotografietijdschrift FOAM Magazine is vanaf nu verkrijgbaar. Het tijdschrift dat is opgezet door het gelijknamige museum komt vier keer per jaar uit en heeft iedere keer een ander thema. Deze speciale portret issue met prachtige portfolio's van onder andere Koos Breukel, Franziska von Stenglin, Schels & Lakotta en Samuel Fosso is zoals alle andere issues weer van hoogstaande kwaliteit.
FOAM Magazine is niet alleen in de winkel verkrijgbaar. De vrijgevigheid van FOAM heeft er voor gezorgd dat op de koffieboekentafel van Liefhertje en De Grote Witte Reus een collectie backissues prijkt.
 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.