nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #16 - 9 maart 2009

Opening expositie Marsel Loermans/Marleen Sleeuwits


Vergeet het niet: Zaterdag 14 maart van 17.00 tot 21.00 uur is de opening van de (fotografie) expositie met nieuw werk van Marsel Loermans/Anton Spruit (work in progress: Dochters der Wijsheid) en Marleen Sleeuwits (Interiors). Lees meer >>>


Speeddate vrijdag 3 april 2009

Na het daverende succes van de vorige keren organiseert Liefhertje en De Grote Witte Reus samen met VillaNuts voor de vierde keer een Speeddate voor kunstenaars op vrijdag 3 april. Aanmelden kan tot en met 22 maart. Lees meer >>>Nieuw in de winkel
Nieuws uit Arnhem. Saakje Visser heeft zich weer uitgeleefd bij Harlinger Aardewerk en produceerde nieuwe kopjes en schoteltjes. De liefde voor zoetigheid is ook deze niet vergeten. Aardewerk waar je het liefst je tanden in zet. De druipers op de kopjes zijn net glazuur over taartjes.
 

De hyperzachte Mamboo Family van Nanna van Heest is gearriveerd. Een gezellige familie knuffels met een zeer hoge aaibaarheidsfactor. Rosie, Louis en George liggen klaar om mee te nemen.


.Zijden sjaals uit de collectie 'Spectacle' van het modeduo And beyond met toffe 3D prints. Met een brilletje op kun je paradijselijke iconen scheiden van iconen uit de onderwereld. Zonder die bril ontstaat er echter een eigenzinnig esthetisch landschap waarin schoonheid de som blijkt van de delen. Liefhertje en De Grote Witte Reus is trots deze geweldige sjaals in de winkel te hebben!


Tip: Cinetoko


Cinetoko is een samenwerking van Motoko en <>TAG om maandelijkse thematische filmavonden te brengen voor mensen die houden van cinema in al diens vormen. Elke maand presenteert Cinetoko een Upload Cinema filmavond en elke twee maanden programmeert Cinetoko een speciale filmavond. cinetoko.comIn de pers

De aanwezigheid, exposities en activiteiten van Liefhertje en De Grote Witte Reus zijn niet onopgemerkt gebleven. In uiteenlopende publicaties duikt de organisatie op. Wil je weten wat anderen denken, bekijk dan de volgende items:
Trendbeheer >>>

Den Haag Centraal >>>
Haagenda >>>
.


.

Word vriend van Liefhertje en De Grote Witte Reus

In deze tijd van financiële crisis is het goed om je voor te bereiden op barre tijden. Kom langs en word vriend van Liefhertje en De Grote Witte Reus. Je ontvangt een uniek Liefhertje voor de broodnodige troost. Bovendien krijg je een abonnement waarmee je een jaar lang koffie kunt komen drinken, een krantje lezen en de koffieboekenbibliotheek uitspitten. Voor 50 euro ben je een heel jaar onder de pannen.
Vrijdagmiddag bij Liefhertje

Vanwege de opbouw van de nieuwe expositie is er op vrijdag 13 maart geen vrijdagmiddagborrel bij Liefhertje en De Grote Witte Reus.

 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.