nieuws
kunstenaars
tentoonstellingen
activiteiten
beurzen
informatie
LhGWR
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag
070 3886585

info@lhgwr.com

 Nieuwe openingstijden
Do - Za 12.00 - 18.00 uur
Alleen geopend tijdens tentoonstellingen
 
 
 
     

 
     
 


Nieuwsbrief #24 - 2 juli 2009Vraag het aan ... G+N
Woensdag 8 juli
Aanvang: 19.00 uur
Entree: Gratis


G+N (Gerrit Uittenbogaard en Natasja Martens) geven al tien jaar vorm aan vernieuwende ideeën op het gebied van modevormgeving. In de modewereld tekent hun positie zich dan ook steeds duidelijker af. Het lijkt een nieuwe positie, die zij met hun projectmatige aanpak zelf creëren.

Hoe dit mogelijk is en hoe zij zich verhouden tot de wereld van modevormgeving is onderwerp van gesprek bij Vraag het aan ... G+N a.s. woensdag 8 juli. Kom voorbereid en neem je eigen vragen mee!

Lees meer >>>
 
"Gluejeans" Foto: Jossy

Boekpresentatie Een rode draad
Vrijdag 10 juli
Aanvang 19.00 uur
Entree: Gratis


Vrijdag 10 juli wordt ter afsluiting van het megaproject Een rode draad van Sara Vrugt een publicatie over het project gepresenteerd. Beeldend kunstenaar Jeanne van Heeswijk (tevens schrijfster van het voorwoord van de publicatie) zal het als eerste in ontvangst nemen en zal het één en ander vertellen over Sara en haar project. De publicatie (die is vormgegeven door Suzanne Hertogs) is vanaf die avond verkrijgbaar bij Liefhertje. Lees meer >>>

Huidige expositie

De expositie van kunstenaars Sarah Carlier en Sara Vrugt is nog te bezoeken tot en met 18 juli. Lees meer >>>Nieuw in de winkelDe producten van Wheels-on-Fire worden gemaakt van gerecyclede fietsonderdelen. Gevlochten fietsbanden, met of zonder ventiel, vormen de basis voor uiteenlopende producten met een zeer uitgesproken uitstraling.
 

De eerste zeefdruk van 'tekenaar pur sang' Medy Oberendorff is een feit. Het meesterwerk met daarop een vangmasker (zeg maar; de kop van een libellenlarve) is nu te koop bij Liefhertje en De Grote Witte Reus.Het creatieve kluster de Caballero Fabriek laat zien hoe de nieuwe invulling van de sigarettenfabriek meer elan geeft aan de de stad. Het boek over deze binnenstedelijke ontwikkeling, genaamd "Waar rook is is vuur" is vorm gegeven door Trapped in Suburbia.
 

Het is fotograaf Sjoerd Knibbeler gelukt om zijn bijzondere kijk op de wereld in een boekwerk te vangen. "Er tussen uit" is een onthullende publicatie waarin op humoristische wijze de achterzijde van pretparken wordt belicht.Vakantieperiode

Liefhertje en De Grote Witte Reus is van 28 juli tot en met 17 augustus gesloten. Vanaf 29 augustus zijn er weer exposities van Henri van Nuenen, Isabella Rozendaal, Indre Klimaite, David Elshout, Sander Reijgers, Johan Gustavsson, Alexandra Crouwers en een project tijdens TodaysArt van Pierre Derks. 
     
 
     
  Met regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over de tentoonstellingen, de kunstenaars, activiteiten en winkel.aanmelden nieuwsbrief


     nieuwsbrieven archief
nieuwsbrief #111
nieuwsbrief #110
nieuwsbrief #109
nieuwsbrief #108
nieuwsbrief #107
nieuwsbrief #106
nieuwsbrief #104
nieuwsbrief #103
nieuwsbrief #102
nieuwsbrief #101
nieuwsbrief #100
nieuwsbrief #99
nieuwsbrief #98
nieuwsbrief #97

nieuwsbrief #96

2014
nieuwsbrief #95
nieuwsbrief #94
nieuwsbrief #93
nieuwsbrief #92
nieuwsbrief #91
nieuwsbrief #90
nieuwsbrief #89
nieuwsbrief #88
nieuwsbrief #87

2013
nieuwsbrief #86
nieuwsbrief #85
nieuwsbrief #84
nieuwsbrief #83
nieuwsbrief #82
nieuwsbrief #81
nieuwsbrief #80
nieuwsbrief #79
nieuwsbrief #78
nieuwsbrief #77
nieuwsbrief #76


 
     

 

   
     
 
  Copyright (C) 2017 Liefhertje en De Grote Witte Reus Den Haag / All rights reserved / Disclaimer
Thanks to: Europese Unie, Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Hofstad Hosting
  Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.
Dit project is mede mogelijk gemaaktmet steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.